nlc.hu
Életmód

Hímzéssel mutatta meg az édesanya hogyan képzeli el az agyát

A demenciával küzdő édesanya hímzéssel jelenítette meg hogyan is képzeli el a saját agyát

Egy korai stádiumú demenciában és epilepsziában szenvedő édesanya hímzéssel jelenítette meg, hogyan is látja a saját agyát.

Gyakran természetesnek vesszük az egészséget és megfeledkezünk arról, hogy ez bármelyik pillanatban megváltozhat. Nem kell azon gondolkodnunk, hogy mi is játszódik le a testünkön belül addig, amíg nem kényszerülünk rá. 

Charlotte édesanyjának hímzése arról, hogy is látja a saját agyát

Charlotte édesanyjának hímzése arról, hogy is látja a saját agyát (Fotó: Twitter/Charlotte Taylor)

Charlotte édesanyja korai stádiumú demenciában és epilepsziában szenved. Charlotte Twitter bejegyzésében osztotta meg követőivel édesanyja történetét, aki hímzéssel készített vizuális ábrázolást arról, hogyan is látja a saját agyát. A hímzést színes árnyalatokkal, különféle öltésekkel és gyöngyfűzéssel készítette el. Az öltéseknek minden része különbözik, de mégis egységet alkot. 

Annak ellenére, hogy Charlotte édesanyja súlyos betegséggel küzd, agyát a szépség helyének tekinti és hálát ad mindazért, amit kapott az élettől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top