nlc.hu
Életmód

Szerelmi bánatában robbantott

Szerelmi bánatában felrobbantotta magát, kitört a pánik a faluban a detonáció után

Felrobbantotta az otthonát, hogy végezzen magával.
robbanás

Szerelmi bánata miatt robbanthatta fel magát egy 41 éves férfi az egyik szlovák faluban, a nagyszombati járásban, az illető szörnyethalt. Mint a Tények riportjából kiderül, a férfi gázzal árasztotta el az otthonát, majd gyufát gyújtott, ettől pedig felrobbant a tetőtéri lakás. Hatalmas lángokkal égett a háromszintes épület, sőt be is omlott a robbantástól. 

A detonációban hárman sérültek meg, köztük egy, a házban élő rendőr is, ő olyan súlyosan, hogy kórházba kellett vinni. Fej-, és lábsérülésekkel kezelik.

A faluban a robbanás után egyből kitört a pánik. “Hirtelen azt láttam, hogy levegőbe repül az egyik konténer az utcán. Kinyitottam az ablakot, de még az is kilengett” – nyilatkozta az egyik helybéli. Míg egy másik arról beszélt, hogy kint volt az utcán, és egyszer csak megremegett a föld. “Láttam repülni dolgokat: téglát, szigetelőanyagot. A gyermekem eközben a  kezemben volt” – tette hozzá.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top