nlc.hu
Életmód
Felvállalta szexualitását Michelle Marquez Dee

Coming outolt a fülöp-szigeteki Miss Universe szépségkirálynője

A szépségkirálynő szexuális identitását már hosszú ideje csak találgatások övezték, azonban most megtörte a csendet.

Felvállalta szexualitását a fülöp-szigeteki Miss Universe idei győztese, Michelle Marquez Dee – írja az India Times

Michelle Marquez Dee átvette a koronát a fülöp-szigeteki Miss Universe versenyen

Michelle Marquez Dee átvette a koronát a fülöp-szigeteki Miss Universe versenyen (Fotó: Instagram/Michelle Marquez Dee)

Michelle édesanyja nyomdokaiba lépett, aki az 1979-es Miss International nyertese. A szépségkirálynő identitását sok találgatás övezte, azonban most megtörte a csendet. 

Határozottan biszexuálisnak vallom magam. Amióta az eszemet tudom, ezzel azonosulok

– mondta.

Michelle elmondása alapján az identitására akkor döbbent rá, amikor régi képeket nézegetett és látta, hogy fiatal korában férfinak öltözött. 

A szépségkirálynő azt is megosztotta, hogy a coming out időpontja nem a legmegfelelőbb időpont volt. Úgy érezte, hogy abban az esetben, ha a verseny alatt tett volna bejelentést, akkor mindenkit sokkolt volna a hír és elhomályosította volna az emberek ítélőképességét. Mindezek mellett a maga idejében szerette volna közölni az emberekkel a hírt, amire nem ez volt a legmegfelelőbb alkalom, mivel azt szerette volna, ha a saját, és az emberek figyelme is a jó ügyekre irányul. 

A hozzá közel állók természetesen már hosszú ideje tudtak szexuális irányultságáról, illetve az LMBTQ közösség tagja is volt. 

Részt vettem a Pride felvonulásokon.  Hangos és büszke szövetséges voltam, csak soha nem erősítettem meg a találgatásokat

-mesélte.

Michelle Marquez Dee mostantól a Fülöp-szigeteket képviseli a 72. Miss Universe versenyen, amelyet idén El Salvadorban rendeznek meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top