nlc.hu
Életmód

Ez a kutyus mindennap így várja a gazdiját

Sadie, a befogadott kutyus minden egyes nap így örül a gazdijának – videó

Minden egyes nap ugyanazzal a rituáléval és örömmel várja haza a gazdáját.
Sade, a kutyus, aki minde egyes nap türelmesen várja a gazdiját.

Sadie annyira odavan a gazdájáért, hogy pontosan 3 óra körül kisétál a ház elé, leül vagy elheveredik, és türelmesen várja, hogy megjelenjen Tim autója a feljárón.

„Késő délután már tudja, hogy hamarosan hazaérek” – mondta Tim, Sadie gazdija a The Dodónak,hozzátéve, hogy a kutya körülbelül délután 3 és fél 6 között várakozik a ház előtt.

 

“Amikor meglátja az autót, elkezd ágaskodni és futásnak ered” – mondta Sara, Tim párja a The Dodónak. A nő videóra is vette a kutyus délutáni rituáléját:

A rutin következő része, hogy amint Tim kiszáll a teherautóból, hoz neki egy játékot, arra ösztönözve, hogy játsszon vele. 

A kutyus nem véletlenül imádja a gazdáját, hiszen kóbor kutyaként lett befogadva. Tim bányafelügyelőként gyakran találkozott Sadie-vel, ahol dolgozott.  “Nagyon félénk volt az emberekkel” – folytatta Tim. Egy nap gondolt egyet, kiszállt a teherautóból, kinyitotta az ajtót, és azt mondta:

Szállj be.

Sadie természetesen követte Timet a teherautójához, bepattant, és attól a pillanattól kezdve családtag.

Egy másik befogadott kutya is nagyon hálás, Torót  a kerítéshez láncolva találták meg két másik kutya társaságában. Egyelőre egy állatmenhelyen él, de nagyon hálás megmentőinek, és szívesen megölel mindenkit, akivel találkozik.

Kiemelt kép: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top