nlc.hu
Életmód

Botrány lett a melltartóméret alapján osztott ingyen italokból

Melltartóméret alapján osztottak volna ingyen italt, szétszedték őket a kommentelők

A szórakozóhely kénytelen volt visszavonni az italakciót.

Nagy felháborodást váltott ki az adelaide-i The Woolshed on Hindley italakciója, azok a hölgyek, akik A-kosaras melltartót hordanak, egy italt kaphattak ingyen, akik B-kosarast, azok kettőt, a C-kosárral rendelkezők pedig hármat.

„Minél nagyobb, annál jobb” – írták a Facebook-bejegyzésükben, amit azóta már töröltek. „Nem tudom, mi a felháborítóbb, a méret alapján történő diszkrimináció vagy az, hogy az emberek a Woolshedbe járnak” – írta egy kommentelő, egy másik hozzászóló pedig megjegyezte, ezzel az akcióval visszatekerték az idő kerekét, mégpedig egy olyan időszakba, amikor a szexizmus még erőteljesebben volt jelen.

Fiatal pár sörözik

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pexels)

A kocsma látva a sok negatív kritikát, úgy döntött, az italakcióból nem lesz semmi, és a jövőben igyekeznek olyan kedvezményeket adni, olyan programokat szervezni, amelyek nem diszkriminatívak, ami miatt senkinek nem kell kellemetlenül éreznie magát. 

„Szeretnénk reagálni azokra felvetésekre, amelyek egy nemrégiben megosztott bejegyzéssel kapcsolatban merültek fel. Őszintén elnézést kérünk azért, hogy a poszt miatt néhány vendégünk kényelmetlenül, megalázva érezte magát. Nem ez volt a célunk” – kértek bocsánatot a történtek miatt. 

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top