nlc.hu
Életmód

Két év után tért haza a magyar vizsla

Két év után újra hazatért családjához a magyar vizsla, Boni

Boni két évvel ezelőtt szökött el otthonról és családja azóta sem akadt a nyomára, most azonban hosszú idő után újra hazatért a magyar a vizsla.

Két évvel ezelőtt szökött el egy orosházi családtól Boni, a magyar vizsla. A családnál 2 éve augusztusban egy baráti összejövetelt tartottak, amikor a kapu véletlenül nyitva maradt, Boni pedig kiszökött az utcára – írja az rtl.hu.

Egy magyar vizsla fut keresztül a parkon

Egy magyar vizsla fut keresztül a parkon (Fotó: Getty Images)

Gazdái hiába keresték, sehol nem akadtak a nyomára. Elmondásuk alapján valaki befoghatta és hazavihette, mivel erre utalnak a testén látható sérülések is. Az 5 éves vizslát nem tarthatták jól, mivel a nyakán mély seb található, ami alapján arra következtettek, hogy egy jó ideig láncon tartották. Boni fején egy púpot is találtak, továbbá sántít és tele van a teste hegekkel. 

Puszati Ilona, az Orosházi Állat-és Természetvédelmi Egyesület telepvezetője elárulta az RTL-nek, hogy Messengeren keresztül érkezett a kutyusról egy bejelentés, aki vérző nyakkal feküdt a földön Újkígyóson, egy büfé előtt. Az állatvédők miután befogták, a benne lévő chip alapján gyorsan kiderítették, hogy kik a vizsla gazdái. 

Boni így visszatérhetett a családjához, akiknél nagyon jó kezekben van. A család az állat eltűnése után megfogadta, hogy nem lesz új kutyájuk, boldogságuk most azonban határtalan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top