nlc.hu
Életmód

23 évvel később találkozott a tűzoltó a fiúval, akit megmentett

23 évvel később találkozott újra a tűzoltó a fiúval, akinek megmentette az életét

A fiú azóta felnőtt, már neki is van kisgyereke.

Xavier Dimples még csak kétéves volt, amikor a családja háza kigyulladt, és a gyerek csapdába esett. A kisgyermek majdnem meghalt a tűzvészben; azonban egy Jeff Ohs nevű bátor tűzoltó kimentette a lángokból, és újraélesztette. Most, 23 évvel e drámai eset után, egy megindító találkozás keretében a tűzoltó láthatta annak boldog következményeit, hogy aznap életet mentett.

Dimples a Twitteren osztotta meg történetét, és két képet tett közzé, egyet a nagy találkozásról és a 23 évvel ezelőtti esetről, amikor kisgyermekként Ohs karjában volt, miután megmentette a férfi.

tűzoltó és megmentettje

Xavier Dimples és Jeff, a tűzoltó akkor és most. Fotó: Twitter

Aznap meghaltam, és ez a tűzoltó, Jeff Ohs kimentett az épületből, és újra életre keltett” – írja a férfi, köszönetet mondva a tűzoltónak. Mégis, a legnagyobb dicséret az volt, hogy bemutattak egy kis embernek. A tűzoltó találkozott Dimple 2 éves fiával – aki most ugyanannyi idős, mint az apuka, amikor kimentették a tűzből.

Most ,23 évvel később a 2 éves fiamat tartja a kezében. Szó szerint nem lennék itt nélküle.

 

A fiatalember azt is hozzátette, hogy az, hogy kimentették a tűzből, nem jelenti azt, hogy a veszedelem véget ért számára. „Miután újraélesztettek, egy hónapig kómában voltam” – mondja. Dimples néhány képet is közzétett azokról a drámai pillanatokról, amelyekben Ohs életre keltette őt otthona udvarán.

Ami Ohsot illeti, továbbra is a tűzoltók szószólója, útmutatást adva a szakmai kiégés megelőzéséhez.

Ez a tűzoltó vigyázott egy kisbabára egy autóbaleset helyszínén.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top