nlc.hu
Életmód

Kiakadt, amiért nem pomerániai törpespiccet kapott

Kiakadt egy modell, mert szerinte a pomerániai törpespitz helyett egy farkast kapott

Kiakadt a modell, mert a mexikói határon egy pomerániai törpespitzet szeretett volna vásárolni, azonban helyette egy huskyt kapott.

Egy nő teljesen kiakadt, miután 50 dollárért, azaz nagyjából 20 ezer forintért megvett egy kiskutyát, azonban elmondása alapján nem azt kapta, amire számított. 

A modell kutyája, Crypto

A modell kutyája, Crypto (Fotó: TikTok)

A 30 éves Shannon Hamilton azt gondolta, hogy a mexikói határon olcsón hozzájuthat egy pomerániai törpespitzhez, azonban úgy fogalmazott, hogy helyette sokkal inkább egy farkast kapott. Amikor a nő átvette a bolyhos, fekete-fehér kiskutyát, Cryptót, még nem gyanakodott. A modell azt állítja, hogy hazudtak neki, mivel kiderült, hogy egy „farkasbabát” kapott, és felháborodott azért, mert nem ez volt az állat dobozára írva. 

A történteknek TikTok-csatornáján is hangot adott.

Megvettem egy pomerániai törpespitzet csak azért, hogy aztán kiderüljön, hogy valójában egy farkas?!

– mondta.

@issafablife I can’t believe they lied to me and promise me that I will get a Pomeranian 😭😂😂😂😂🫶🏾 never again 😭😭😭 #thefablifewithshannonandamanda #dog #dogsoftiktok #trending #ticktok_viral #youtube ♬ Gasolina

Attól függetlenül, hogy a kutyus hihetetlenül aranyos, a nő azt mondta, hogy soha többé nem fog spórolni, ha kutyavásárlásról van szó. „Nem tudom elhinni, hogy hazudtak nekem, és megígérték, hogy kapok egy pomerániai kutyát.”

A modell továbbra is azt állítja, hogy Crypto valójában egy farkas. Egy kommentelő hozzátette, hogy a kutyus sokkal inkább egy husky, mint egy farkas. 

50 dollár egy szibériai huskyért, az végül is győzelem

– írta az egyik felhasználó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top