nlc.hu
Életmód

Így néz ki egy anyuka a hatalmas fogyás után

Egy anyuka döbbenetes változáson ment keresztül, miután több mint 40 kilót fogyott

Elege lett abból, hogy kifullad, amikor a kisfiával játszik.
Hatalmas fogyás

A 26 éves Caoimhe Whyte belefáradt abba, hogy mentálisan és fizikailag is egészségtelennek érezte magát. kifulladt, amikor a négyéves fiával, Tobyval játszott. Ekkor már több mint 110 kilót nyomott, szégyellte elhagyni a házat, alig találkozott az ismerőseivel, ezért végül úgy döntött, itt az ideje változtatni.

@idkacidvibess Im proud of myself, for allowing myself to become healthier both physically and mentally #mentalhealth #mentalhealthawareness ♬ little miss sunshine - Edward Nashton <?>

„Naponta körülbelül 10 000 kalóriát ettem” – mondta egy videójában azokról az időkről, amikor a mérleg egyre több kilót mutatott.

Caoimhe-nál ráadásul alvási apnoét is diagnosztizáltak, ami azt jelentette, hogy nem aludt rendesen – és ez tovább befolyásolta az étrendjét, az energiaszintjét és a mentális jólétét.

A nő nemcsak sima diétával vette fel a kilókkal a harcot, hanem egy törökországi gyomorszűkítő műtéten is átesett. Ezután életmódot váltott, csökkentette az ételadagokat, a megszokott ételeit tojásra, halra, csirkére cserélte, és csak „nagyon kevés” szénhidrátot fogyaszt. Ami a nassolnivalókat illeti, könnyű sajtot,  sonka- vagy csirkeszeleteket majszolgat.

Az életmódváltásnak és a műtétnek meg is lett az eredménye: mostanra az emberek alig ismerik fel őt. 

Caoimhe úgy érzi, hogy visszakapta az életét, végre jól érzi magát a bőrében, és a TikTokon is megmutatta az előtte-utána pillanatait mind a 63 000 követőjének. Eddig több mint negyven kilótól szabadult meg, az átalakulás pedig tényleg csodálatos.

Nemrég írtunk egy másik édesanyáról, aki eddig negyvenöt kilót fogyott. A 39 éves Clare Skyvington 104 kiló lett az egészségtelen életmódja miatt: rendszeresen pizzát, sült krumplit, hamburgert és csokoládét evett. A kétgyermekes, egyedülálló anya annyira nem volt kibékülve a súlyával és testével, hogy inkább a gyerekei mögé rejtőzött a fotókon. Róla itt olvashatsz.

Via

Fotó: Tiktok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top