nlc.hu
Életmód

Koraszülött barátok közös szalagavatója

Koraszülöttként feküdtek az újszülött intenzíven, most együtt mentek a szalagavatóra

Több mint 300 kilométerre laknak egymástól, de úgy döntöttek, hogy együtt ünneplik meg a végzős évüket, ha már az életüket is közösen kezdték.
10 dolog, amit utálok benned

Tatum Kelly és Leighton Long a HCA Healthcare The Children’s Hospital nevű újszülött intenzív osztályán találkozott először, 2005-ben. Mindketten koraszülöttek voltak, Leighton 28 hétre, Tatum pedig 24-re jött világra, ezért hosszan tartó ápolásra szorultak.

Az ott töltött idő alatt a szüleik nagyon jóban lettek, ezért az évek során is tartották a kapcsolatot, a két gyerekből pedig nagyon jó barát lett. Olyannyira, hogy a lány úgy döntött, Leightont hívja el a szalagavató báljára.

Néhány hónappal a bál előtt jártunk. Elhívtam, mert tudtam, hogy közeledik, és úgy gondoltam, jó móka lenne elhozni, mert nem sokat találkoztunk. Szóval azt hittem, hogy jó móka lesz. És ezért megkérdeztem, mert ez is új élmény.

Leigton lecsapott a „menő” ötletre, ahogyan ő mesélte a Good Morning Americának, és a szüleivel együtt limuzint béreltek, hogy meglepjék Tatumot a különleges alkalom kapcsán. A 300 kilométeres távolság sem riasztotta el őket, a dolog jól sült el, a fiatalok pedig egy szuper estét zárhattak.

Nagyon jól éreztük magunkat. Találkozott néhány barátommal, és nagyon klassz volt, mert mindannyian elfogadták őt, és izgatottak voltak a találkozás miatt. A bál után néhány barátommal elmentünk lézerharcozni és bowlingozni, és nagyon jól éreztük magunkat.

Jamie Horton, aki a gyerekek születése idején nővér volt, szintén megszólalt. Elmondta, hogy nagyon nehéz azoknak a családoknak, akik koraszülött gyerekük születése után az intenzív osztályon töltik a napjaikat. Épp ezért szoros kötelékek és támogató közeg szokott kialakulni, ahogyan a két fiatal családja között is történt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top