nlc.hu
Életmód

A vőlegény sérülése miatt a kórházban volt az esküvő

Az esküvő előtt sérült meg súlyosan a vőlegény, a kórházban házasodtak össze

Egy ápolónő még DJ-ről és virágdekorról is gondoskodott.
esküvő,

A kórház égési osztályán házasodott össze egy amerikai pár, miután a vőlegény szörnyű balesetet szenvedett közvetlenül az esküvőjük előtt. Preston túlélt egy vegyianyag-kiömléses balesetet, ám mindkét karjáról leégett a bőr. “Szó szerint a szemem előtt vált le a bőr, azt éreztem, itt a vég” – nyilatkozta utólag a szerencsétlenül járt férfi, aki attól félt, hogy a menyasszonya már nem akar hozzámenni, ha meglátja, milyen csúnya sérülést szenvedett. 

Attól tartottam, hogy visszautasít, hiszen már nem ugyanaz vagyok, aki anno feleségül kérte” – vallotta be akkori félelmét. Ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. Taneshát – saját elmondása szerint – semmi sem akadályozhatta meg, hogy hozzámenjen. 

Annak ellenére, hogy a pár nem tudta az eredeti esküvői helyszínen megtartani a ceremóniát, így is különleges volt számukra a nagy nap, hála egy kreatív ápolónőnek, aki a személyzet többi tagjával ételt, DJ-t és virágdekorációt szerzett be. Prestonék ugyanis határozottan kitartottak amellett, hogy nem halasztják el az esküvőt.

Bár nem így tervezték a nagy napot, de ettől függetlenül varázslatos volt – állítja az ifjú pár.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top