nlc.hu
Életmód

Nem igazolódott a Rammstein énekes Till Lindemann elleni szexuális zaklatási vád

Leállították a Rammstein énekese ellen szexuális zaklatás miatt indított vizsgálatot

A berlini ügyészség leállította Till Lindemann, a Rammstein énekese ellen szexuális zaklatás miatt indult vizsgálatot.

Semmilyen bizonyítékot nem találtak ugyanis arra, hogy Till Lindemann szexuálisan zaklatott volna bárkit is a koncertjeik utáni bulikon – írja a Deutsche Welle. A Rammstein énekese által állítólag zaklatottak közül egy ember sem tanúskodott, így a szexuális visszaélésekkel és szexuális

Leállították a Rammstein énekese ellen szexuális zaklatás miatt indított vizsgálatot

erőszakkal kapcsolatos vádak bizonyítatlanul maradtak.

Ilyenformán az sem nyert igazolást, hogy Lindemann drog segítségével követett volna el szexuális erőszakot, vagy hogy hatalmi fölényét kihasználva követett volna el erőszakot egy kiskorúval szemben. Az ügyészség megszüntette a vizsgálatot Alena Makeeva, korábbi Rammstein-stábtag ellen, aki

a vád szerint lányokat szervezett volna be az afterpartikra,

azt ígérve, hogy Lindemannal találkozhatnak. Nem találtak elegendő bizonyítékot arra, hogy bűncselekményt követett volna el. Miután megvizsgálták az ellene felhozott vádakat, Litvániában már júniusban megszüntették a Till Lindemann elleni nyomozást. Ott egy rajongó állította, hogy kábítószert kevertek az italába, ráveendő őt egy szexuális aktusra.

A litván hatóságok nem találtak bizonyítékot a kényszerítésre.

A berlini nyomozók szerint pedig a nő zavaros vallomást tett, és személyesen nem volt szemtanúja semmilyen bűncselekménynek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top