nlc.hu
Életmód

A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet TikTok videója

Rekordot dönt a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet TikTok-videója

Nagyot megy a Fővárosi BV munkatársainak videója, amiben Tóth Gabi slágere is szerepel.
Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet TikTok videója

„Hidegen fújnak a szelek, azok nem jót jelentenek!” – Tóth Gabi Szívbeemelő című dala – ami egyébként az azonos című erdélyi népdal feldolgozása – egy ideje nagyon pörög a TikTokon. Fiatalok százai készítenek videót erre a pár sorra. Volt már olyan iskola, ahol az igazgató érkezéséhez énekelték Gabi dalát, mások a Kálvin téren pörögtek be rá. A dal tulajdonképpen mém lett, hogy ezt az énekesnő tudja, vagy sem, az nagy kérdés. Az biztos, hogy egy kisvideót ő is elkészített már. 

De a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai is beálltak a sorba. Van a videójukban minden, a zárkaellenőrzéstől a sorakozóig. A felvételt eddig közel 700 ezren látták két nap alatt. Egyébként meglepően mókás videók találhatóak az oldalukon. Van gumibotdobálás, meg felhívás a tököli börtön nyílt napjára. Na, azt mondjuk nem tudjuk elképzelni, hogy milyen. 

Egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy a BV, vagy a Közlekedési Múzeum szeptemberi videója a jobb. Mondjuk azon is szétröhögték magukat az emberek…

Itt lehet Gabival énekelni, hogy hidegen kezdtek fújni a szelek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top