nlc.hu
Életmód

Katus Attila élete

Új otthonba költözött Katus Attila, méghozzá nem egyedül

A fitneszguru fúrt, faragott, glettelt és gazolt, hogy minden tökéletes legyen.

Katus Attila nemrég kerek születésnapot ünnepelt, ami afféle számvetésként is szolgált az életében. Fontos döntést hozott, eladta lakását és a főváros zajától távol, Nagymaroson vásárolt egy kis ékszerdoboz házat, aminek felújításában is aktívan részt vesz.

„A magánéletem első számú prioritása most az építkezés, az új otthonom kialakítása ebben a csodás környezetben. Mindig is jobban éreztem magam vidéken, a természet ölelésében” – osztotta meg gondolatait Attila, aki nem egyedül, hanem új társával költözött.

„Hatalmas változás és felelősség egyben, hogy lett egy kutyám, egy gyönyörű, hosszú szőrű német juhász, aki korábban a testvéreméknél nevelkedett és most, 8 évesen került hozzám. Nagy felelősséggel jár, de imádom, rendkívül szoros köztünk a kötelék” – tette hozzá az újdonsült gazdi, aki a házépítés mellett természetesen a szakmai feladataiban is maximálisan helytáll.

Katus Attila

Katus Attila

„Az őszi szezonban sok fellépésem lesz, aerobic órákat és előadásokat tartok, Budapesten például rendszeresen találkozhatnak velem a sportolni vágyók. Emellett ősszel háromnapos tábort szervezek Miskolctapolcára, ahol a mindennapos testmozgás mellett jó hangulatú bulik és színvonalas programok várják az érdeklődőket. Folyamatosan dolgozunk a már régóta jelen lévő Facebook-csoportunkban is, mert egyre többen csatlakoznak hozzánk, amit jó látni, mivel egyre többen akarnak egészségesebben élni” – mondta Attila, aki rendszeresen hosszabb időt tölt el Madeirán is, ahol a testvére és családja lakik, úgy tervezi, a téli hideg elől is elszökik pár hétre hozzájuk.

„Januárra szervezek erre a csodálatos szigetre egy tábort, hogy megosszam mindazt az élményt, amit én magam is átéltem ott. Többször is volt már, hogy hosszabb időre kiutaztam a bátyámékhoz, viszont az üzletet ilyenkor is szemmel tartom: a saját márkás étrend-kiegészítőim fejlesztésén dolgozunk, jelenleg prémium kategóriás termékeket tesztelünk, hogy bővítsük a termékkört” – tette hozzá a sportember, aki a saját és mások egészsége mellett a családjáé felett is őrködik: rendszeresen edzi 97 éves nagypapáját, és édesapját, akik remek „tanítványnak” bizonyulnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top