nlc.hu
Életmód

Senki nem akar randizni a kopaszodó nővel

Senki nem akar randizni a kopaszodó nővel

Az egyedülálló anya őszintén beszél az állapotáról, de sajnos a férfiak egyáltalán nem tudják elfogadni a kopaszodását.
Egy nő sok hajat szed ki a hajkeféből

Lynn Sinclair egyedülálló, és hiába szeretne magának párt találni, egyre nehezebb dolga van: erőteljesen kopaszodik, és amikor ezt elmondja a férfiaknak, elutasítják.

A 47 éves angliai nőnél októberben diagnosztizálták a foltos hajhullás (alopecia) nevű autoimmun betegséget, ami miatt a feje tetején hirtelen egy kopasz folt jelent meg. Eleinte nem sokat törődött a dologgal, de aztán a folt teniszlabda méretűre nőtt. Elment orvoshoz, és kiderült, hogy milyen betegséggel áll szemben.

„Nem tehetsz ellene semmit. Nem tudják, hogy visszanő-e, vagy teljesen kopasz leszek” – mondta az egygyerekes édesanya.

Bár a kopaszsága elriasztja a férfiakat, Lynn kitart amellett, hogy az őszinteség a legjobb megoldás. Amikor randiappok segítségével ismerkedik, általában elég gyorsan felhozza a témát, fontosnak tartja, hogy nyíltan beszéljen róla.

Sajnos a férfiak nem túl megértőek, és Lynn szerint manapság minden a külsőségekről szól. „Remélhetőleg lesz valaki, aki tényleg megért” – sóhajt fel a nő, aki szerint a kopaszodását a korábbi rossz kapcsolatai, és a hat hónappal korábbi fájdalmas szakítása váltotta ki.

(Metro)

(Kiemelt kép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top