nlc.hu
Életmód

Ugyanazon a napon zuhant le a házaspár

Külön gépen utazott egy házaspár, azonban mindketten lezuhantak

Egy házaspár úgy döntött, hogy külön-külön repülővel fog a Olaszországba utazni, azonban a rossz időjárási körülmények miatt mindketten lezuhantak. Csodával határos módon könnyebb sérülésekkel túlélték.
Egy pár a reptéren

A karácsonyi időszakban mindig nagy a sürgés-forgás, illetve megnövekszenek a különböző utazások is, éppen ezért a legtöbb esetben mindössze arra törekszünk, hogy túléljük. 

Bár a legtöbb esetben ezt nem szó szerint értjük, azonban mégis karácsonyi csodának bizonyult, amikor egy házaspár, Stefano és Antonietta úgy döntött, hogy ugyanarra a baráti összejövetelre két külön repülővel utaznak, azonban ugyanazon a napon. Mindkét repülő kétüléses volt, így  pilótákat béreltek fel, hogy eljussanak a  kitűzött úti célhoz.

A rossz idő, illetve a hőmérséklet gyors csökkenése miatt azonban mindkét gép lezuhant.

Csodával határos módon a férfinek semmi baja nem lett, és felesége is megúszta könnyebb sérülésekkel. Mindkettejüket a tűzoltók mentették ki a baleset helyszínéről. A pár egyébként az olaszországi Torinóba utazott. A zuhanás után mindkettejüket kórházba szállították, valamint a járművek pilótáit is kimenekítették.

Amint a leszállópálya felé tartottunk, csak köd és sötétség borított be mindent, de tudtuk, hogy elektromos kábelek vannak a környéken. Mielőtt észbe kaptunk volna már a földnek ütköztünk“- mesélte Stefano a Daily Mail-nek.

Az orvosok szerint Antoietta kismedencei sérüléseket szenvedett, míg a pilótáját, Paolot fejsérülésekkel kezelik a kórházban.

Antoniettának ez volt az első repülési élménye. Nagyon sajnálom, ami történt. Nagyon szépen indult a nap, aminek az lett a vége, hogy mindketten lezuhantunk

– mesélt élményeiről. 

A férfi azt is hozzátette, miszerint nagyon szerencsésnek tartja magát, hogy nem haltak meg a repülőgép-balesetben. Elmondása szerint csak az számít, hogy a barátnője, illetve a pilóta is mihamarabb jobban legyen. 

Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top