nlc.hu
Életmód

„Mielőtt összejöttem a szomszédommal, megkérdeztem a párom, hogy beleegyezik-e”

„Mielőtt összejöttem a szomszédommal, megkérdeztem a párom, hogy beleegyezik-e”

Őszintén vallott komplikált szerelmi életéről egy poliamor nő.
„Mielőtt összejöttem a szomszédommal, megkérdeztem a párom, hogy beleegyezik-e”

A Los Angelesben élő 28 éves Abbi Lill poliamor, 5 évvel ezelőtt, egy társkeresőn ismerkedett össze Elijah-val. A Metro című brit lapnak azt is elmesélte, hogy a személyes találkozójukon hamar kiderült, mindketten vonzódnak a másikhoz. „Járni kezdtünk, de már az elején tisztáztuk, hogy a magam részéről nem hiszek a monogámiában” – mondja a fiatal lány, aki ráadásul nem sokkal korábban döbbent rá, hogy biszexuális.

Abbi a lapnak elmondta, hogy Elijah belement a nyitott kapcsolatba azzal a megkötéssel, hogy amennyiben Abbit érdekelni kezdik mások, mindig jelzi majd.

Két éve voltunk együtt Elijah-val, mikor beköltöztünk a közös otthonunkba – egy társasházban. A közvetlen szomszédainkkal azonnal össze is barátkoztunk

– meséli Abbi, akit derült égből villámcsapásként ért, hogy a szomszédban élő pár női tagja, a 39 éves Emily szintén biszexuális.

Mint elmesélte, Emily az első közös vásárlásuk alatt vallotta be neki, hogy vonzódik hozzá. „Mivel Elijah akkor munka ügyben távol volt, vártunk azzal, hogy elmélyítsük a kapcsolatunkat. Miután hazajött és átbeszéltem vele a részleteket, találkozgatni kezdtem Emilyvel is. Érdekes, de az, hogy összejöttem Emilyvel, az Elijah-val való kapcsolatomra is hatott. Vele is sokkal mélyebb lett a kapcsolatunk ezután.”

Abbi azt mondja, a legnagyobb vágya, hogy egyszer majd mind a négyen közös otthonban élhessenek: „Egy legalább három hálószobás ház lenne a nagy vágyam, ahol mindhárom párnak jutna saját szoba” – magyarázza, majd hozzáteszi, miközben a barátai elfogadták, hogy két szerelme is van, a munkatársai előtt igyekszik nem gyakran szóba hozni a dolgot.

Mikor egyik alkalommal beszéltem arról, hogy biszexuális vagyok és nyitott kapcsolatban élek, az egyik kollégám felszisszent, majd közölte, éppen az olyanok miatt szeretné elköltöztetni a városból a gyerekeit, mint én.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top