nlc.hu
Életmód

Megmutatta kedvesét Rékasi Zsigmond

Rékasi Zsigmond megmutatta új barátnőjét

Meghitt fotón mutatta meg.

Rékasi Zsigmondot tavaly ősszel ismerte meg jobban az ország, amikor a Párharcban szerepelt akkori kedvesével, Gallai Melittával. A műsor után azonban kiderült, a kapcsolatuk sem folytatódott, sőt, baráti viszonyban sem maradtak. 

Rékasi Zsigmond

Fotó: Trenka Attila

Rékasi Károly fia decemberben boldogan újságolta, ismét rátalált a szerelem. „Anasztáziával november elején találkoztunk. A biztonsági cégemmel voltunk jelen egy rendezvényen, ahol egyből kiszúrtam őt, hiszen első látásra lenyűgözött. Többször összeakadt a tekintetünk, én pedig éreztem, hogy most valamit alakítanom kell. Odajött, hogy engedjük be őt a helyszínre. Én viszont mondtam neki, hogy itt kevés lesz a karszalag, s a telefonszámát kérném el… ő pedig megadta. Azóta dúl a szerelem, a karácsonyt is együtt töltöttük. Nagyon friss még az egész, de együtt tervezzük a jövőt, úgy érzem, Anasztázia a másik felem. Rendezvényszervezőként és idegenvezetőként is dolgozik, s ugyanolyan hajthatatlan és megállíthatatlan, mint én, ami nagyon tetszik benne” – mesélte akkor a fiatal vállalkozó. 

Zsigmond Instagram-oldalán fotón is megmutatta Anasztáziát és egy csókos képpel érzékeltette, milyen is az a nagy szerelem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top