nlc.hu
Életmód

Rácz-Gyuricza Dóra élete

Rácz-Gyuricza Dóra elárulta, megcsináltatná-e a melleit

Rácz Jenő felesége több témában is megszólalt.

Rácz Jenő és családja a karácsonyt a Maldív-szigeteken ünnepelte, és csak 2024-ben tértek vissza Magyarországra. Rácz-Gyuricza Dóra az Instagram-oldalán tartott egy kérdezz-feleleket, melyben a család mindennapjait érintő kérdések mellett a pár kislánya, a másfél éves Kamilla is szóba került. Az egyik követő például arra volt kíváncsi, hogy Jenő és Dóra miért takarják ki gyerek arcát. 

„Mi is ugyanolyan szülők vagyunk, mint bárki más, nekünk is a gyerekről szól most az életünk, Ő a legnagyobb büszkeségünk. Viszont egy átlagembernél minket jóval többen figyelnek és a nagy számok törvénye alapján több is a beteg perverz” – írta Dóri, majd arra a kérdésre felelt, hogy ha lehetne, megcsináltatná-e a melleit.

Rácz-Gyuricza Dóra, Rácz Jenő

Rácz-Gyuricza Dóra és Rácz Jenő (Fotó: Trenka Attila)

„Nem. Mindig is kíváncsi voltam, milyen lenne az élet nagyobb cicikkel, és egy év szoptatás alatt meg is tapasztalhattam. Őszintén, alig vártam, hogy visszakapjam az én kicsikéimet. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb így nekem az élet, bármit felvehetek, nem esik ki a szeme az embereknek a látványtól. Elfogadtam magam, szeretem a melleimet, komoly strapát álltak ki” – közölte az édesanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top