nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő Maldív-szigeteki pihenése

Több millió forintos luxusban pihen Rácz Jenő és a családja

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki szeretné követni a példájukat és hátra hagyná a hideget a melegért.

Rácz Jenő és családja a Maldív-szigetekre utazott, hogy kipihenje az évvel járó fáradalmakat. A sztárséf elég mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, elég csak a Sztárbox felkészülésre gondolni, ami hosszú hónapokat vett igénybe. Ráadásul arccsontja is tört a műsor alatt, tehát a gyógyulással járó feltöltődés nagyon is kijárt neki.

Rácz Jenő

Fotó: Fotocentral/Trenka Attila

Feleségével, Gyuricza Dórával, és kislányukkal, Kamillával hidegből a meleg felé vették az irányt, és a Borsnak sikerült kiderítenie, hogy Huvahendhoo-szigetén pihennek, ami 25 percre van hidroplánnal a Malév nemzetközi repülőtértől. Már ebből lehet sejteni, hogy nem akármilyen szállásról van szó, a szigeten kilenc luxusvilla található medencével, az óceánhoz való közvetlen és privát hozzáféréssel.

De ételek tekintetében is pazar lakomákat fogyaszthatnak, az üdülőhelyen négy bár és négy különböző ízlésvilágú étterem kínálatából tudnak választani. Egy Michelin-csillagos séfnek valószínűleg ez a non plus ultra.

A lapnak azt is sikerült kiderítenie, hogy mindez nem olcsó mulatság. Egy éjszaka két fő számára 400 ezer forinttól indul, de a vízre néző villa félmilliót jelent mindössze egyetlen éjszakára.

A séfről eddig is lehetett tudni, hogy nem veti meg a fényűzést, de ez most különösen árulkodó. Persze van mihez nyúlnia, hiszen állandó arca a Konyhafőnöknek, saját étterme van, sőt. Értesülések szerint a Sztárbox versenyzői állítólag havi 2 milliót kaptak a felkészülés során, míg a meccsekért 5 vagy 10 milliót attól függően, hogy nyertes vagy vesztes összecsapásról van-e szó. Úgyhogy bőven van miből kifizetni a nem mindennapi helyszínt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top