nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő máris edz

Rácz Jenő hiába sérült meg, családjával még a nyaraláson is edzésbe állt – fotó

Jó kis családi program.

Nincs egy hete, hogy mindenki Rácz Jenőért izgult, ugyanis kiderült, a Sztárbox utolsó adásában Molnár Áron kemény ütése nem kis nyomot hagyott. A sztárséf csak napokkal később érezte, hogy gond van, ezért kivizsgáltatta magát. Mint kiderült, az arccsontja eltört és az egyik ideg leszakadt a helyéről. 

Rácz Jenő

Fotó: Trenka Attila

Egy ideig úgy tűnt, műtétre lesz szüksége, amit érthetően siettetett volna, hiszen a családdal utazni készültek. Végül csütörtökön jó hírekről számolt be

„A törés egy nagyon vékony csonton történt, így 2-3 héten belül összeforr, a duzzanat pedig pár nap alatt jobb lesz. Holnap szerencsére megyünk nyaralni, úgyhogy lesz időm kipihenni magamat… Ezért is volt számomra fontos, hogy megelőző vizsgálatokat végezzünk, hogy nehogy ott legyen majd baj egy szigeten a semmi közepén. A sportban benne van a sérülés kockázata, bármilyet is végzünk” – írta Instagram-oldalán Jenő, aki a következő napokban nyakába vette a családot és meseszép helyen kapcsolódnak ki. 

Habár a séf korábban is próbálkozott az edzéssel, sosem tartott ki sokáig. A boksz viszont nemcsak a külsejét változtatta meg, hanem rengeteg motivációt is adott neki. Így nem meglepő, hogy az álomutazásukon is tölt egy kevés időt a konditeremben. 24 óráig elérhető Instagram-történetében megmutatta, hogyan edzenek feleségével, Rácz-Gyuricza Dórival, ráadásul lányuk, Kamilla is ott motoszkált a szülők lába előtt. 

Rácz Jenő Instagram-története

Rácz Jenő Instagram-története

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top