nlc.hu
Életmód
Katus Attila családja

Katus Attila így segíti az édesapját

A fitneszedző nemcsak azokat buzdítja mozgásra, akik hozzá fordulnak segítségért.

Az egész életét az egészséges életmódnak szenteli Katus Attila, aki nem tudja elképzelni, hogy elhagyja magát. „Hosszú távon, ha elhagynám magam, talán elhíznék. Először elfogynának az izmaim, aztán talán elkezdenék pocakosodni. Nem vagyok hízékony, de ha 1-2 évig anti-Katus Attilaként élnék, akkor talán ez lenne. Viszont olyan szintű belső motivációm van, hogy nem nagyon tudom elképzelni, hogy a sport ne legyen az életem része. Az már nem én lennék, nem lennék önazonos” – mondta Katus Attila, aki szeretne jó példát mutatni.

Katus Attila

Katus Attila (Fotó: Birton Szabolcs)

A közérzetem is jobb így, másrészt azt látom, ha az emberek nem veszik fel a kesztyűt az életük második felére egészen más életminőségük lesz. A saját édesapámon látom ennek az ellenkezőjét” – vallotta be az edző, aki igyekszik édesapját is aktivizálni. „Ő Pécsen van, három-négy hetente megyek hozzá és akkor foglalkozom a mozgásával 45 percet. Egyedül nincs türelme, de ha én ott vagyok, csinálja a gyakorlatokat. Még így is, hogy csak ennyit tudok vele foglalkozni, bámulatos a mozgása fejlődése. Nagyon rossz üzenete van annak, amikor az ember feladja a korára hivatkozva. Sokat javít az életminőségen, ha minden korban foglalkozunk magunkkal, az egészségünkkel, és mozgunk is persze” – tette hozzá a Sláger Kultban a híresség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top