nlc.hu
Életmód

Múltjáról vallott Kökény Attila

Kökény Attila: „Engem is kergettek rendőrök, elmentünk lopni a közértbe”

A megtérés megváltoztatta az életét.

Kökény Attila sosem titkolta, nem volt ártatlan bárány a múltjában. Arankával több mint 25 éve házasok, ám ez az út sem volt zökkenőmentes. Az énekes elismeri, az alkohollal és a nőkkel is meggyűlt a baja annak idején, de minden megváltozott, amikor megtért

Kökény Attila

Fotó: TV2

Most pénteken Hajdú Péter vendége lesz a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban, ahol feleleveníti sötét múltját. 

„Engem is kergettek a rendőrök, elmentünk lopni a közértbe, gyereként – mesélte Attila, majd arról az időkről is szót ejtett, amikor maffiózóknak zenélt. – Az egy dolog, hogy mindenhol zenéltem. Azért szerettek, mert énekeltem, tetszett mindenkinek, ahogy énekeltem, és akkor jöttek. (…) Nagyon sok ilyen helyen voltam. Gyakorlatilag én jól éltem abból az időszakból, mert ezeknek a maffiózó embereknek sok pénzük volt, és ezek nem sajnálták a pénzt. Elmentünk és szórták a pénzt ránk.”

Az énekes azt is felidézte, hogyan ismerkedett meg feleségével és bevallotta, valószínűleg az életébe került volna, ha nem tér meg, ugyanis annyira sokat ivott akkoriban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top