nlc.hu
Életmód

Proksa Szandra egészségmegőrzés anyaként

Proksa Szandra: „Egy édesanya sosem mehet betegszabadságra”

Sajnos Magyarországon az egészség és szépség harmonikus egysége még nem elterjedt. Nagyon fontos, hogy a megfelelő edukációval felhívják a figyelmet arra, hogy az egészségmegőrzés és a prevenció nem csupán a betegségek elkerüléséről szól, hanem a teljes és kiegyensúlyozott élet eléréséről is.

Sok hazai celebritás is úgy gondolja, hogy fontos számukra ez a téma, éppen ezért is vettek részt nemrégiben egy egészségközpont megnyitóján. Az EverDerm HealthCare Egészségközpont célja, hogy innovatív esztétikai és egészségügyi szolgáltatásokkal segítsék pácienseiket az egészségtudatos élet felé.

A megnyitón több hazai influencer és híresség is megjelent, köztük Proksa Szandra is, akinek két gyermek édesanyjaként szívügye a prevenció.

Proska Szandra

Fotó: Instagram

Két kicsi gyermekem van, és azt szokták mondani, hogy egy édesanya sosem mehet betegszabadságra. Ezt tapasztalatból tudom is, hogy így van. A nagyobbik fiam rendszeresen hoz haza vírusos megbetegedést az oviból, amit utána én is elkapok. Nagyon fontos számomra, hogy erős immunrendszerem legyen és rendszeresen járjak szűrésekre, figyeljek az egészségmegőrzésre. Azonban egy-egy ilyen vizsgálat nagyon időigényes, és őszintén szólva, -ha van rá mód – nem a a kórházi közeget választom. Azért is örültem ennek ez egészségközpontnak, mert az otthonomhoz közeli, harmadik kerületi plázában van, és a vérvételen át, a bőrgyógyászatig és a fájdalomambulanciáig minden egy helyen megtalálható” -mondta Proksa Szandra műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top