nlc.hu
Sztárok

Proksa Szandráék első karácsonya négyesben

Proksa Szandra: „Az álmom, hogy a Dancing with the Stars versenyzője lehessek”

Proksa Szandra már novemberben karácsonyi zenét hallgatott a fiaival és mindent megtesz azért, hogy a gyerekeket lenyűgözze az ünnepekkor.

Ez lesz az első karácsonyotok négyesben: hogyan készültök rá? 

Igazából 5 fős a családunk, hiszen nálunk Bruce kutyus teljes értékű családtag, így kijelenthetem, hogy öten ünnepeljük az idei karácsonyt. Már novemberben nagyon vártuk az Ünnepeket, kisfiamimmal sok karácsonyi zenét hallgatunk itthon és az autóban is, imádják. Ha Edvárd az oviból hazajön, egész este karácsonyi dalok szólnak és úgy játszunk. Edi minden nap kérdezi, hogy még hány nap van karácsonyig. Én személy szerint imádom a karácsonyt, gyerekkoromból nagyon szép emlékek kötnek az ünnephez. Gyerekként sokat készültünk ilyenkor karácsonyi dalokkal az ejféli misére, nagyon szerettem ezt a várakozással teli időszakot. Szinte minden nap vásárolok valamilyen karácsonyi kiegészítőt. Ez lesz a család első karácsonya az új otthonunkban, ahova idén tavasszal végre beköltözhettünk. Az adventi koszorút is saját kezűleg, együtt fogjuk készíteni Edivel. Egy biztos, minden csupa csillogás és mézeskalács lesz, valamint pár diótörő és rénszarvas is be
fog hozzánk költözni.

Ez is érdekelhet karácsonyfa Megnézem

Milyen testvérek a gyerekeid?

Edvárd 4 éves múlt, Edmond most 8 hónapos. Edvárd nagyon jószívű gyerek, de természetesen nagyon féltékeny, hiszen azért az ő szemszögéből nézve a dolgok jelentősen megváltoztak a kisöccse érkezésével. Mi nagyon figyelünk arra, hogy mindegyik gyerek közel azonos figyelmet kapjon. Most Edi épp “babásítja” magát, úgy viselkedik, mintha ő is kisbaba lenne, hogy rá is annyi figyelem essen. De esik rá bőven, sőt! Amúgy nagyon jó testvérek, Edmond sokat kacag, amikor Edi bohóckodik vele, nagyon szeretem ezeket a pillanatokat, mindig meghatódok. Edmond egy nagyon kedves, nyugodt, türelmes baba, igazi ajándék! Nagyon gyorsan fejlődik, nyilván, mert van nagyobb testvére, de az meglepő, hogy már látom, hogy szépen eljátszanak kettesben is.

Mik a terveitek az újévre? 

Családi szinten teljessé váltunk. Szeretnék arra figyelni, hogy megfelelő időt töltsek a férjemmel, gyermekeimmel a kutyusunkkkal, a családunkkkal. Élvezni akarom a jelen minden pillanatát. Nem könnyű a két gyerekkel, de meg akarom élni a fejlődésüket, mert olyan gyorsan megy az idő. 2024-ben is forgatjuk hétről – hétre a TV2 Életmódi adásokat, ami szintén az én kis fogadott gyermekem, hiszen nagyon szeretem ezt a műsort. A karrieremben is természetesen szeretnék tovább haladni, szeretnék minél több műsorban szerepelni, nekem egy nagy álmom egyszer, hogy a Dancing With The Stars egyik versenyzője lehessek. Talán egyszer majd engem is felkérnek!

Proksa Szandra

Proksa Szandra (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top