nlc.hu
Életmód

Kundrák Norbert rendőrségi ügye

Összeverte szomszédját a magyar focista, belső vizsgálatot indított a klubja

Nyilatkozott a bántalmazott családapa.

Jelenleg a másodosztályú Honvédban játszó labdarúgó, a Fradival korábban Magyar Kupát nyerő Kundrák Norbert és családja fizikailag súlyosan bántalmazta a szomszédjukat, a miskolci Szabó Krisztiánt. Mint a Blikk megtudta, a kétgyermekes családapát úgy megverte a focista, hogy sokáig járóképtelen volt, légmellet kapott, azóta is pszichológushoz jár, gyógyszereket szed, sőt a sérülései miatt le is százalékolták. Az eset 2022-ben történt, ám az áldozat azóta sem heverte ki a bántalmazást.

„Kundrákék majdnem mellettünk üzemeltettek egy kis cukrászdát. (…) Van két kutyám, amelyek kiszöktek tőlünk az utcára. Lejjebb volt egy csoportosulás, odaszaladtak a kutyáink haverkodni, de az egyik rögtön vissza is jött a hívásra, (…) elindultam lefelé (…) a másikért, hogy visszahozzam. (…) Kialakult egy szóváltás, aztán ahogy visszafordultam a kapujuk előtt a kutyához, Norbi oldalról belerúgott a combomba, majd nekem estek. Az édesanyjuk lefogott hátulról, jöttek hárman a két testvérével, és körülbelül egy perc alatt úgy lerendeztek, hogy hat bordám eltört, arccsonttörésem lett” – panaszolta a lapnak.

Kundrák Norbert

Kundrák Norbert (itt még a Debrecen színeiben) a 2020-as OTP Bank Liga egyik meccsén – Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Szabóék kihívták a rendőröket, aztán a mentőket is, akik a férfit kórházba vitték, ahol az intenzív osztályra került napokra, utána pedig a traumatológiára.

Azóta a focistát és családtagjait súlyos testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság bűntettében jogerősen el is ítélték, Kundrák Norbert azonban felfüggesztett börtönnel megúszta.

A Honvédnál azt nyilatkozták a Blikknek, hogy belső vizsgálatot indítottak a focista ügyében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top