nlc.hu
Életmód

Lilu fürdőruhás fotót posztolt

Lilu fantasztikusan fest fürdőruhában – Fotó

A 47 éves műsorvezető sugárzik a boldogságtól.

A népszerű műsorvezető, Kovalcsik Ildikó Lilu tudatosan odafigyel a táplálkozására, illetve a bőrápolási rutinjára. Törekszik arra, hogy minél tovább egészséges maradjon, hogy eleget mozogjon. A tévés évek óta edukatív ismeretterjesztő tartalmakat tesz közzé a bőrápolásról, Magyarország első bőrápolási podcastjét is ő vezeti. Az édesanya nemrég egy fürdőruhás képet tett közzé a közösségi oldalán, a bejegyzés kommentszekcióját pedig ellepték a pozitív megjegyzések. Kattints ide a képért!

Kovalcsik Ildikó - Lilu

Kovalcsik Ildikó – Lilu (Fotó: Trenka Attila)

„Úgynevezett mosoly. De ez van, ha tengert látok” – kommentálta a fotóját a közösségi oldalán. 

Az édesanyját figyelve kezdte el érdekelni a bőrápolás

Lilu korábban az nlc-nek elmondta, hogy már évekkel ezelőtt felfigyelt arra, hogy sokan fordulnak hozzá tanácsért.

„Inkább úgy fogalmaznék, hogy sokkal jobban érdekelt és sokkal többet foglalkoztam vele, mint a legtöbben. Ez akkor merült fel először, amikor azt vettem észre, hogy nemcsak a barátnőim fordultak hozzám tanácsért, hanem még az ismerőseiket is hozzám küldték, pedig nem is végeztem ilyen sulit. A terv az, hogy ezt hamarosan bepótolom, miután Félix óvodás lesz. Ez a könyv a bőrápolás alapjairól szól, nem találjuk fel a spanyolviaszt. Olyan tényeket írunk le, melyek amúgy is elérhetők, csak mi könnyen olvashatóvá tettük és összefoglaltuk őket. A Rutin egy útikalauz abban, hogyan igazodj el az ötmillió bőrápolási termék között, hogyan alakíthatod ki a saját rutinodat, és hogy találhatod meg kevés pénzből a legjobb alapanyagokat” – nyilatkozta a híresség. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top