nlc.hu
Életmód
A gödöllői HÉV-en molesztáló ukrán ügye

Eljárás indult a gödöllői HÉV-en molesztáló ukrán ellen

Börtön várhat rá.
gödöllői HÉV,

Fogdosta a combját és megnyalta a száját a fiatal lánynak az az ukrán férfi, aki február 4-én molesztálta áldozatát a gödöllői HÉV-en. A 20 éves lányt az apja mentette meg, akit sírva hívott telefonon, a férfi egy sniccerrel megvágta a lányát fogdosó férfi nyakát, miközben magát és a gyerekét védte a három férfitől. Az eset után a rendőrség az apát vette őrizetbe, életveszélyt okozó testisértés miatt. A kihallgatása után viszont kiengedték, azóta is szabadlábon védekezik.

A 41 éves, ukrán molesztálót még csak most gyanúsították meg, garázdaság miatt kell felelnie – számolt be a Tények. Beismerte, hogy molesztálta a lányt. Azt állítja, “az apa szó nélkül megvágta a nyakát, amit nem is érzett, csak arra figyelt fel, hogy folyik a vér a nyakából”. Ezzel szembe a lányát védő apa korábban azt nyilatkozta, hogy muszáj volt elővennie a tapétavágót, mert nem volt más megoldás.

Egy ügyvéd szerint más bűncselekményt is elkövethetett az ukrán férfi. “Ha igaz, hogy fogdosta a lányt. Ha igaz, hogy szájon nyalta, akkor az minimum egy tettleges becsületsértés, de, hogy ha ennek van szexuális célzata, akkor ez lehet súlyosabb cselekmény is. Nyilván a szexuális erőszak tényállását nem éri el. Ha igaz, hogy a család kiirtásával fenyegetőzött, az pedig a zaklatás egy minősített esete, ami önmagában 3 évig terjedő szabadságvesztés” – hangsúlyozta a Tényekben Borbély Zoltán. Viszont ha csak a garázdaság miatt kell felelnie az ukrán férfinek, akkor maximum 2 év börtönbüntetésre számíthat.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top