nlc.hu
Életmód

Megmaradt Schmuck Andor lábujja

Schmuck Andor keményen beszólt a cukorbetegek gyógyszerével magukat fogyasztó celebeknek

Majdnem a politikus lábujjába került, hogy hetekig nem jutott hozzá a készítményhez.

Schmuck Andor néhány hete nem jutott hozzá a cukorbetegsége miatti létfontosságú gyógyszerhez, – mert elmondása szerint mindenki fogyásra használja -, emiatt kórházba került, és félő volt, hogy le kell vágni az egyik lábujját. Az 53 éves politikusnak végül az oxigénfürdőtől javult az állapota, így mégsem volt szükség amputációra. 

Schmuck Andor

Schmuck Andor megúszta az amputációt – Forrás: TV2 / Kőgazdag Fiatalok – videó

“Szerencsére a gyógyszertárak komolyan veszik a várólistát, így most egy havi adagot kiváltottam. Megmaradt a lábujjam” – nyilatkozta a Metropolnak a Farm VIP-ben is bizonyító híresség, aki keményen beszólt a cukorbetegeknek szánt injekcióval fogyó sztároknak.

“Javasolnám nekik a lakatot! Most néztem meg, 3500 forintért már lehet kapni egy komplett szettet. Én szívesen fel is szerelem bárki hűtőjére, aki fogyni szeretne. (…) Majdnem a lábujjamba került!” – fakadt ki.

A Tinder-randijairól kitálaló Schmuck Andor egyébként várhatóan elindul Budapest 5. kerületének polgármesteri posztjáért. Szervezete a „Miénk a Belváros” nevet kapta. Ígérete között az szerepel, hogy a társasházaknak adná azoknak a bevételeknek a felét, amelyek az ingatlan- és közterület-hasznosításból keletkeznek (például parkolás). Számításai szerint ezekből a tételekből évente 10 milliárd forint folyik be az önkormányzathoz, így 5 milliárd forintot – háztartásonként akár 300-400 ezer forintot – osztana szét. A kapott pénzt bármire költhetné a társasház (például felújításra).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top