nlc.hu
Életmód
Schmuck Andor összejött exével

Schmuck Andor újra összejött exével

9 év után találtak ismét egymásra.
Schmuck Andor és Linda

Schmuk Andor párkeresésével az egész ország tudatában van. Az egykori politikus 2021-ben vált el feleségétől, Esztertől, azóta pedig lelkesen kereste legújabb szerelmét. Több alkalommal is elárulta, még társkereső oldalakon is próbálkozott. 

Egyszer egy jósnő azt mondta nekem, hogy 2022 lesz az az év, amikor megtalálom majd életem szerelmét. Megkezdtem újra a szingli létemet, de egy biztos, abbahagyom a barátnőkeresést. Itt az idő, hogy teljes erőmmel a feleségkeresésbe fogjak. Mindenki számára nyitva áll a lehetőség. Nagyon nagy a válogatás a részemről, mert szeretném megtalálni a társamat… Hiszek abban, hogy most tényleg sikerülni fog megtalálni az életem nagy szerelmét” – nyilatkozta két éve Andor, akinek sajnos azóta sem jött össze egyetlen komoly párkapcsolat sem. 

Talán pont ezért nem keresett tovább új feleségjelöltet, hanem 9 évvel ezelőtti exével jött össze. Lindával 2012-től 2015-ig alkottak egy párt és az akkor 21 éves lányt el is jegyezte, az esküvőre azonban végül nem került sort. A story.hu kiszúrta, ismét egymás mellett kötöttek ki, amit Facebook-on tudatott Andor. 

Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban egy rég halottnak hitt gonosz szövetség éledezni kezd

 –  írta a fotóhoz, mely Linda macskájával ölelkezve fekszik az ágyban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top