nlc.hu
Életmód

Kiderült, hogy a három lánya közül egyik sem volt az övé

16 éve volt együtt a feleségével, amikor megtudta, hogy a három gyermekük közül egyik sem az övé

A felesége a negyedik gyerek születésekor bukott le. A felszarvazott férjjel eleinte szimpatizáltak az emberek a nagy visszhangot kapó perben, csakhogy később fény derült az erőszakos természetére.

A kínai Chen Zhixian még 2007-ben ismerte meg a nála nyolc évvel fiatalabb Yu Hua-t. A férfit akkor már régóta nyaggatták a szülei, hogy itt lenne az ideje megállapodnia, ő pedig hallgatott rájuk és gyorsan összekötötte az életét az új szerelmével. Yu Hua nem sokkal a boldogító igen kimondása után közölte kedvesével, hogy babát vár, aki annyira örült a hírnek, hogy igazából bele se gondolt, hogy a felesége jó eséllyel már akkor babát várhatott, amikor ők ketten találkoztak.

Megszületett a kislányuk, amit pár évvel később újabb lánygyerek követett. Chen Zhixian pedig nem gyanakodott, lévén kamionsofőrként kapott állást, és emiatt az év nagy részében nem tartózkodott otthon – írja az odditycentral.

Chen Zhixian

Chen Zhixian a könnyeivel küzd (fotó: odditycentral)

Az első gyanú a harmadik lánygyermek születésekor merült fel benne, ugyanis a férfinak feltűnt, hogy a fogantatás idején nem tartózkodott otthon, de Yu Hua még ebből a szorult helyzetből is ki tudta magyarázni magát. Már 2022-t írtunk, amikor Chen Zhixian fülébe jutott, hogy a felesége megcsalja őt. A felesége a távollétében a negyedik gyermeket szülte meg, a férj azonban nem szembesítette őt a vádakkal, inkább egyből a kórházhoz fordult. Kiderült, hogy a kórházi papírokra valaki odahamisította az ő aláírását apaként. A férfi ezután beadta a válókeresetet, és apasági tesztet kért az összes gyermekével kapcsolatban. Így derült ki, hogy valójában egyik lány sem az övé.

Chen ennek ellenére ragaszkodott ahhoz, hogy felügyeleti jogot kapjon a közösen nevelt gyerekek felett, a feleségét pedig érzelmi károkozás miatt perelte kártérítésért.

A nagy port kavart ügyben a kínai közvélemény eleinte a férfi oldalán állt, de kiderült, hogy odahaza a feleségével előfordult, hogy erőszakosan viselkedett, sőt az anyósára is rátámadt egy veszekedés hevében. Végül a bíróság engedélyezte, hogy a férfi láthatási jogot kapjon a két idősebbik lányra, a feleség pedig elveszítette a jogát a tartásdíjra, sőt még neki kell némi tartásdíjat fizetnie az exférjének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top