Életmód

Plasztikai műtéten esett túl Gypsy Rose, a fiatal nő, aki megölette édesanyját

Ezúttal végre olyan műtéten esett túl a fiatal nő, melyet ő maga választott, nem pedig édesanyja, aki egészen felnőttkoráig bántalmazta őt.

Felgyorsultak az események Gypsy Rose környékén. A fiatal nő nevét onnan ismerjük, hogy anyja egészen hajmeresztő módon bántalmazta őt gyakorlatilag egész életén keresztül. A Netflix által is képernyőre vitt családi tragédia során a lány végső elkeseredésében folyamodott a gyilkossághoz, mint megoldáshoz, mivel édesanyja tolókocsiba kényszerítette, gyógyszerekkel tömte, még fogait is kihúzta azt hazudva az egész világnak, hogy gyermeke súlyos beteg. 100-nál is több orvosi vizsgálaton esett túl Gypsy, 30-nál is több műtétet szenvedett el, eltávolították nyálmirigyei nagy részét, gyomorszondát kapott, pedig mindvégig egészséges volt, mindössze édesanyja próbálta vele és az emberekkel is elhitetni, hogy halálos beteg. 

Gypsy fiatal nőként tett kísérletet arra, hogy megszökjön az elviselhetetlen bántalmazásból, de anyja hamar rátalált, ezt követően pedig csak még inkább pokollá vált az élete. Online ismerte meg azt a férfit, akivel szerelembe esett, és akit végül biztatott arra, hogy segítsen rajta anyja meggyilkolásával. Végül a lányt 10 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, tavaly év végén szabadult. 

Még börtönéveit töltötte, amikor megismerkedett férjével, akivel hónapokon át leveleztek. Házasságukat már a lány szabadulása előtt is nagyszabású eseményként tervezték megismételni majd akkor, amikor a börtön már csak a múlt részét képezi. A szabadulás időszakában az emberek érdeklődése is megsokszorozódott, Gypsy pedig közösségi oldalán adott újra és újra hírt magáról követőinek, most pedig kiderült, hogy orrműtéten esett át, azzal a céllal, hogy jobban érezze magát a bőrében. A lány, aki férjével azóta is boldog kapcsolatban él, sőt már közös tetoválást is készíttettek, napról-napra jobban érzi magát a TMZ forrásai szerint.

Fotó: TMZ

Fotó: TMZ

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top