nlc.hu
Életmód
Szomjan pusztult egy kutya, mert nem kapott vizet repülés közben.

Rettenetes: megölte kedvencét a légitársaság gondatlansága

Szívszorító pillanat volt, amikor a már nem élő kutya visszakerült gazdájához.

Egy gazdi legrosszabb rémálma elevenedett meg, amikor megtudta, hogy a kutya, amit a légitársaságra bízott, egy reptéri terminálon pusztult el, miután órákig szomjazott a forró raktérbe zárva – írja a LadBible. João Fantazzini Brazília Mato Gross államában tartózkodott, ahová golden retriverét is el akarta hozatni, a

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝕁𝕠𝕔𝕒 𝔾𝕠𝕝𝕕𝕖𝕟 (@jocagoldenr) által megosztott bejegyzés

 

több mint 1600 km-re lévő São Paulóból.

A Gol Airlines viszont hétfőn São Paulo Guarulhos repteréről a mato grossói Sinop helyett az ország északkeleti részén fekvő Fortalenzába vitte a Joca nevű ebet. A kutya nyolc órán keresztül volt kenneljébe zárva, víz nélkül a rekkenő dél-amerikai hőségben.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Joca végül szívmegállás miatt pusztult el.

A gazda már várta kutyáját a reptéren,

azonban helyette egy menedzser érkezett, hogy elmondja neki a tragikus hírt. A szívszorító videón az látható, amint João a kennelben fekvő, elpusztult Jocát simogatja.

@banhodeluapetsANIMAIS NÃO SÃO CARGAS. ONDE ESTAVA OS VETERINÁRIOS QUE A EMPRESA DISSE QUE ESTARIAM ACOMPANHANDO? COMO PERMITEM UM CACHORRO TANTO TEMPO PRESO SEM QUE ELE POSSA FAZER SUAS NECESSIDADES FISIOLÓGICAS? COMO PODEM PERMITIR TANTO TEMPO EM VÔO? COMO? PORQUE? QUAL MOTIVO? … MUITAS PERGUNTAS, POUCAS ATITUDES. TANTAS LEIS E MUITO DESCASO COM OS ANIMAIS. Crédito publicação: @jocagoldenr @jfantazzini♬ som original – BanhoDeLuaPets

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top