nlc.hu
Életmód

Ellopta a showt egy kutya a brazil szépségversenyen

Ellopta a show-t Brazíliában egy szépségversenyre beszabadult kutya

Az eb végigsétált a kifutón és nagyobb tapsot kapott, mint bármelyik versenyző.

Nem sejtette a zsűri, hogy a brazil Miss São Mateus do Sul 2022 szépségversenyen a legnagyobb benyomást nem a 12 gyönyörű versenyző egyike, hanem egy kutya teszi majd.  Pedig így lett – számolt be a vicces esetről a My Modern Met.  A verseny javában zajlott, amikor egyszer csak megjelent a kifutón egy, az utcáról betévedt kóbor kutya. Az állat nem volt megilletődve a tapsoló tömegtől és fényektől, hanem, a lehető legnagyobb nyugalommal és „profizmussal” sétált végig a kifutón, igaz a végén forgás helyett egyszerűen leugrott. Az egyik néző fel is vette a jelenetet mobiljával és megosztotta a képsorokat TikTok-on.

Kutya talp.

(Fotó: Pixabay)

A verseny győztese Jennifer Jaworski sem bánta, hogy meg kellett osztoznia a kutyával a rivaldafényben. A helyi sajtónak a modell azt mondta, eleve nagyon szereti az állatokat, úgyhogy valószínűleg ő tapsolt a leghangosabban a váratlan fellépőnek.

Azt nem lehet tudni, hogy mi lett a kutya sorsa a fellépés után, de a közösségi médiának köszönhetően egyre többen hallanak róla világszerte. 2020-ban egy másik kutya lett pillanatok alatt híres, miután a török másodosztály egyik meccsét megzavarta: Az eb berohant ugyanis a pályára és rávetette magát a labdára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top