nlc.hu
Életmód
Magyarország első MI-influenszere

Ő itt Aisa, Magyarország első MI-influenszere

Az ország első AI influenszere leginkább edukálni szeretné az internet felhasználókat.

A mesterséges intelligencia most már az életünk része: egyre több MI által létrehozott karakter kel életre. Van már AI szépségverseny számos indulóval, AI műsorvezető, AI modellek – miért ne lehetne AI influenszer is?

Bemutatták Magyarország első, mesterséges intelligencia által generált véleményvezérét, Aisát, a közösségi média új csillagát, akinek fontos küldetése van.

Aisa egy túlsúlyos, életvidám, jólelkű karakter, aki életmódtanácsokat ad, de felhívja a figyelmet a környezetvédelemre is. A túlsúlyából adódóan edukálni is szeretne, hogy egyes bántások hogyan érintik a valós, túlsúlyos embereket, milyen lelki terheket kell átélniük a közösségi médiában. Ez az AI influenszer egyik fontos küldetése, hiszen az internetes bántalmazás terjedése egyre több fiatalt veszélyeztet. A cyberbullying elítélése mellett pedig, hasznos és könnyen megtanulható életmódtippeket is nyújt majd a követői számára.

A jövőben szeretne minél több jó ügyet  is felkarolni, a jelenlegi célkitűzése az, hogy 1 tonna tápot gyűjtsön menhelyi kutyáknak.

AI Influenszer

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top