nlc.hu
Életmód
Both Zoli szívműtétje

Két évet jósolt neki az orvosa, életmentő műtéten esett át a vadállatbefogó Both Zoli

Attól félt, nem jön ki élve a kórházból.

Életmentő szívműtéten esett át Both Zoli tudta meg a Bors. Orvosa két évet jósolt az ismert vadállatbefogónak, amennyiben nem vállalja a beavatkozást.

Both Zoli

Both Zoli csaknem az utolsó pillanatban fordult orvoshoz – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2023.08.02. -i adás)

Ugyan a szervezete jelzett, hogy valami nagyon nincs rendben, ám csaknem későn fordult orvoshoz. A diagnózis lesújtó volt számára: koszorúér-szűkülete van, és mielőbb műteni kell, ellenkező esetben állapota végzetesre fordulhat. “Az tűnt fel először, hogy egyre nehezebben kapok levegőt, és folyton zsibbadtak a végtagjaim, magas volt a vérnyomásom. (…) Tudtam, hogy valami nincs rendben, de nem akartam elmenni az orvoshoz. A szerelmem erőltette” – mesélte a bulvárlapnak Both Zoli, akinek az állapota miatt már elkerülhetetlenné vált a műtét.

“Először azt hittem, hogy viccel az orvosom, de aztán közölte, hogy maximum két évem van hátra, ha nem egyezem bele a műtétbe. (…) Ez nagyon fejbe vágott. (…) Az operáció előtti nap mindent elintéztem, elrendeztem, attól tartottam, hogy nem jövök ki élve a kórházból” – vallotta be a vadállatbefogó, aki a műtét után sok mindent átértékelt az életében. Úgy döntött, “megszabadul” az összes mérges kígyójától, mert az ellenszérum – az állapota miatt – már végzetes allergiás reakciókat okozhat nála.

Most, hogy már a halálra is felkészültem, megtanultam, csak egy életünk van. Kaptam egy új esélyt” – hangsúlyozta Both Zoli, aki már otthon lábadozik, de még hosszú út vár rá a felépüléséig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top