nlc.hu
Életmód
Ekkor tér vissza a munkába Katalin hercegné

Megszólalt egy bennfentes: Katalin hercegné sokkal jobban van, ekkor tér vissza a hivatalos kötelezettségeihez

"Nagy megkönnyebbülés volt mindenki számára, hogy használ számára a gyógyszer és sokkal jobban van" - árulta el Katalinról a királyi család egyik barátja.

Már izzásban tartja az egész világot, hogy III. Károly után vajon mikor fog visszatérni a hivatalos kötelezettségeihez a szintúgy rákos megbetegedéssel diagnosztizált Katalin hercegné is. Míg rengeteg sajtóorgánum azt állítja, hogy a walesi hercegné csak jövő évtől térhet majd vissza az ország szolgálatába, addig a Daily Mail és a Vanity Fair is azt rebesgeti, hogy a hercegné akár már idén ősszel is munkába állhat. 

Katalin hercegné

Katalin hercegné (Fotó: Justin Goff/GoffPhotos.com)

Egy biztos forrás például azt nyilatkozta a Vanity Fair-nek, hogy Katalin (teljesen értető módon – a szerk.) nem siet vissza dolgozni és teljes mértékben a felépülésére összpontosít. 

“Nincsen semmi egzakt dátum a visszatérésre, senki sem akarja siettetni a hercegnét. Akkor fog munkába állni, amikor mér elég erősnek érzi magát hozzá, és amikor már megkapta a zöld jelzést hozzá az orvosaitól. A kérdés azonban csak annyi, hogy mikor fog újra munkába állni, az nem kérdés, hogy vissza fog majd valamikor térni” 

– árulta el a bennfentes. 

Katalin hercegné egyébként nem tűnt el teljes mértékben a közélettől, ugyanis néhány jelentést már elolvasott és áttanulmányozott a Royal Foundation Centre for Early Childhood kampányával kapcsolatban. Az izgalmas kampány célja egyébként az, hogy a gyermekek első pár évének fontosságára kellőképpen felhívja a figyelmet. A Kensington-palota szóvivője azonban leszögezte, hogy ezt a tényt nem szabad a munkába való visszatérésként értelmezni.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top