nlc.hu
Életmód
Sophia Loren fia elvált a magyar feleségétől

Sophia Loren fia elvált a magyar feleségétől

Carlo Ponti Jr. nyíltan mutatkozik új párjával, egy csinos grúz zumba-oktatóval, sőt Mariam Sharmanashvilivel való szerelmüket már a közösségi médiában is felvállalják.

Szeptemberben lesz húsz esztendeje annak, hogy igazi álomesküvőt tartottak a Szent István Bazilikában. Akkoriban óriási hírnek számított, hogy az olasz díva, Sophia Loren fia egy magyar lányt, Mészáros Andreát veszi feleségül.

A karmesterként ismert Carlo Ponti Jr.-ék esküvője hatalmas médiaszenzációnak számított, mi tavaly emlékeztünk meg a nagy eseményről. Azt nem lehet mondani, hogy a házasság ne bizonyult volna tartósnak, hiszen közel húsz év hosszú idő, de az örökkön örökké biztosan nem adatott meg Carlonak és Andreának – szúrta ki a Story.

Carlo Ponti Jr. és Mészáros Andrea

Carlo Ponti Jr. és Mészáros Andrea 2014-ben (fotó: Profimédia)

Andreának és Carlonak egyébként egy fia és egy lánya született. Vittorio most 17, míg Beatrice 12 éves. Mivel az édesapjuk már egy ideje a közösségi médiában mutatkozik az új szerelmével, a grúz zumbaoktató Mariam  Sharmanashvilivel, a lap a jelekből azt szűrte le, hogy ugyan nem tudni mikor, de a férfi elválhatott a magyar feleségétől. A Story információ szerint Mariam Sharmanashvili és Carlo Ponti Jr. már 2022-ben is együtt mutatkozott.

A zumbaoktató nemrég közös ölelkezős videót is közzétett egy párizsi útjukról, amire Ponti Jr. is reagált:

Varázslatos pillanatok egy varázslatos városban a varázslatos szerelmemmel.

A szerelme erre azt reagálta, hogy: „Örökre a tiéd vagyok.” Mire a karmester: „Én meg a tied, szívem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top