nlc.hu
Sztárok

Mészáros Andrea és Carlo Ponti Jr. esküvője 2004-ben

19 évvel ezelőtt Budapesten házasodott össze Sophia Loren fia és magyar szerelme

Talán még emlékszel, mekkora felhajtás övezte a ceremóniát, de ha nem, akkor a következő képekkel felelevenítjük az eseményt!
Carlo Ponti Jr. és Sophia Loren

Mészáros Andrea és Carlo Ponti Jr. szerelme olyan, akár egy valóra vált tündérmese, ahol a szép herceg beleszeret a szegény család lányába. Andrea a Bécsi Zeneakadémia növendéke volt, amikor 1998-ban Sophia Loren fia az intézménybe látogatott. Ő már akkoriban is elismert karmesterként dolgozott, Andrea pedig hegedűművésznek készült, így a zene, mint közös kapcsolódási pont azonnal összehozta őket, 2004-ben pedig kimondták a boldogító igent.

Az egész ország egy emberként figyelte a ceremóniával kapcsolatos híreket, hiszen nem mindennapi dolog, hogy egy világsztár – illetve a fia – itt tartson esküvőt. De Andrea magyar származására való tekintettel a pár a Bazilikában házasodott össze, és olyan világsztárok is érkeztek az alkalomra, mint Giorgio Armani. A neves divattervező nemcsak közeli barátja Lorennek és a családnak, ám egyúttal ő tervezte a menyasszony ruháját is.

A család a Four Seasonsben szállt meg, és Sophia Loren mindent megtett annak érdekében, hogy a fiatalok napját emlékezetessé tegye. Épp ezért sokan feltételezték, hogy folyton a figyelem középpontjába akar majd kerülni. Nem így lett, a színésznő igyekezett átlagos vendégként viselkedni és átengedte a reflektorfényt menyének és fiának.

A párnak két gyermeke született, Vittorio és Beatrice, tavaly nagymamájuk éttermének megnyitóján fotózták le őket. Andrea nem szerepelt a képeken, amit azzal indokoltak, hogy kerüli a reflektorfényt, de olyan hír is napvilágot látott, miszerint a házasságuk megromlott és már külön élnek Pontival. Bármi is az igazság, ezen a napon nagyon boldogok voltak!

Mészáros Andrea és Carlo Ponti esküvője
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top