nlc.hu
Sztárok

Sophia Loren magyar unokái

Ilyen nagyok már Sophia Loren magyar unokái

Hat év kihagyás után először mutatkozott együtt magyar származású unokáival Sophia Loren. Beatrice és Vittorio nagyot nőttek, mióta nem láthattuk őket. 

Sophia Loren idősebbik fia, Carlo Ponti Jr. még 2004-ben, a budapesti Bazilikában vette feleségül Mészáros Andrea hegedűművészt, akivel néhány évvel korábban a Bécsi Zeneakadémián ismerkedett meg. A házasságból két gyermek született: Vittorio és Beatrice

Carlo Ponti Jr. és magyar felesége, Mászáros Andrea

Carlo Ponti Jr. és magyar felesége, Mészáros Andrea (Fotó: Gregg DeGuire/WireImage)

A család nagyon diszkrét magánéletet él, ritkán jelennek meg nyilvános eseményeken. Az olasz filmdíva pedig ezt egyáltalán nem is várja el tőlük. „Sophia nagymamának és anyósnak is nagyszerű, tiszteletben tartja az önállóságunkat, nem szól bele, hogyan szervezzük az életünket” – nyilatkozta erről egy korábbi interjújában Mészáros Andrea.

Szeptember végén Sophia Loren ünnepélyesen megnyitotta a nevét viselő éttermet Milánóban, erre a kivételes alkalomra pedig nem csupán a fia, hanem két unokája is elkísérte. A gyerekek igencsak megnőttek, mióta utoljára láthatta őket a világ: Vittorio már 15, míg Beatrice 10 éves. Nem volt ott azonban a megnyitón a színésznő menye, ő ugyanis rendkívül visszafogott személyiség és kerüli a rivaldafényt, így még a család többi tagjánál is ritkábban lép a vörös szőnyegre.

Luciano Cimmino olasz üzletember, Sophia Loren, Carlo Ponti Jr. és az unokák, Beatrice és Vittorio

Luciano Cimmino olasz üzletember, Sophia Loren, Carlo Ponti Jr. és az unokák, Beatrice és Vittorio (Fotó: Getty Images)

A család egyébként jelenleg nem Európában, hanem Los Angelesben él, ahol Ponti karmesterként, míg neje kamarazenészként és hegedűtanárként dolgozik. Ilyen családi háttérrel persze teljesen természetes, hogy a gyerekek is kiskoruk óta tanulnak zenét. Vittorio zongorázik, Beatrice pedig édesanyja hangszerét, a hegedűt választotta. Azt persze még korai lenne megmondani, hogy szüleik nyomdokain haladva belőlük is profi zenész lesz-e, esetleg egészen más hivatást választanak majd. A gyerekekről tudható még, hogy nem csupán a zenében, de a sakkban és az úszásban is jeleskednek.

Sophia Lorennek rajtuk kívül két másik unokája is van. Fiatalabbik fia, a rendező Edoardo Ponti és neje, Sasha Alexander amerikai színésznő két gyermeket nevelnek: Lucia 16, míg Leonardo 11 éves.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top