nlc.hu
Életmód
Halálközeli élményéről vallott Szabó Győző

Halálközeli élményéről vallott Szabó Győző

Hogy Szabó Győző ma életben van, csak a szerencsén, vagyis egy haverján múlott.

Szabó Győző ma már őszintén tud beszélni arról a mélyrepülésről, ami kis híján az életébe került. A színész a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor vendégeként elevenített fel néhány történetet a múltjából – írja a Bors.

Halálközeli élményéről vallott Szabó Győző

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“Olyan volt, hogy valahonnan szereztünk egy ampulla adrenalint és azt én be akartam nyomni. Én mindig tűhasználó voltam, vagyis mindig intravénásan használtam a szereket. Szóval be akartam nyomni az egészet, de volt ott egy srác, aki mondta, hogy korábban nem csinált ilyet, így elfeleztük…Ha akkor nem felezzük el, én meghalok, szerintem. Nem vagyok orvos, de azt tudom, hogy olyan szinten ment fel bennem minden, mintha egy óriás boa nyomna össze a mellkasomnál. Kifehéredett a szám és minden bajom volt. Szerencsére nem volt hosszú idő ez az állapot, de tényleg összeroppantott. Majdnem megállt a szívem. Hiszen arra használják, hogy megindítsák a szívet. Gondold el, mit okoz egy normálisan működő szívnél. Brutál volt…” – mesélte Szabó Győző.

A színész korábban arról is beszélt, hogy a mai napig szüksége van az adrenalinra, ezzel pótolja a szereket. Ez az adrenalin pedig nem más, mint a boksz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top