nlc.hu
Életmód
Kamiont nyert tombolán egy 63 éves, rokkantnyugdíjas nő Békéscsabán, de még nincs jogosítványa

Kamiont nyert tombolán egy 63 éves, rokkantnyugdíjas nő Békéscsabán, de még nincs jogosítványa

Eddig biciklivel járt, hamarosan már vezetheti a 7 és fél tonnás monstrumot.

Tombolán nyert kamiont egy 63 éves nő hétvégén Békéscsabán, az első országos kamionos találkozón és fesztiválon. Sáros Rózsa – aki már háromszoros nagymama – azt mondta, egy álma vált valóra. „Kint voltam mind a három nap, vettem egy tombolát, aztán kihúzták a számot”mesélte az RTL Híradónak a történtek után 3 nappal, az otthonában. A rokkantnyugdíjas nőnek nincs jogosítványa, de gyerekkorában az édesapja tanította vezetni, ő kamionsofőr volt. 

Elmondása szerint több barátjuk is kamionozik, mindig is vonzotta ez a világ, ezért a háromgyermekes asszony az egyik lányával már jó ideje gondolkoztak azon, hogy fuvaros vállalkozásba fognak, de a szerény anyagi körülményeik eddig ezt nem tették lehetővé. Rózsa eddig biciklivel járt, de vasárnap már megtanulta elindítani a saját kamionját.

“Beindítottam, nagyon szép a hangja” – mesélte.

A szervezők szerint támogatójuk ajánlotta fel a nyereményt. Rózsa egyetlen tombolát vett és azzal nyert, ezzel szemben volt olyan vállalkozó, aki 300 szelvényt vett meg egyszerre.

“A néni felajánlásként kapott egy magánszemélytől belső szőnyegeket a kamionhoz, középboxot, tehát olyan szépen melléálltak az emberek, hogy példaértékű” – mesélte Hlásznyik Péter, az országos kamionos találkozón és fesztivál szervezője.

A család amúgy a nyereményre utószületésnapi ajándékként is tekint, ugyanis Rózsa május 12-én lett 63 éves.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top