nlc.hu
Életmód
Az eligazításon kérte meg rendőrbarátnője kezét az őrmester

Az eligazításon kérte meg rendőrbarátnője kezét az őrmester – fotók

Az eseményre a legnagyobb titokban készült, és csak a feletteseit avatta be.

Tanulótársai előtt Adyligeten kérte meg párja kezét Virág Kornél őrmester a Rendőrképző Akadémia egyik pénteki elbocsátóján – írja a Zsaru Magazin.

Matyasovszki Nikolett őrmester mit sem sejtett arról, milyen különleges meglepetés vár rá aznap. “Amikor elhatároztam, hogy feleségül kérem, sokat gondolkoztam azon, hogy hol és hogyan. Aztán jött az ötlet, hogy mivel az iskolában ismertem meg, akkor úgy lenne teljes, ha itt is kérném meg a kezét. Beavattam a közvetlen parancsnokomat és a vezetőket is a tervembe, akik támogatták az ötletet. Elhatároztuk, hogy titokban megyek majd pénteken délután az elbocsátóra, és az eligazításon teszem fel a nagy kérdést. A díszegyenruhámat magammal vittem, ott öltöztem át. Amikor megérkeztem, úgy rejtegettek, mint egy rossz bűnözőt, nehogy valaki meglásson” – mesélte a lapnak Kornél.

Nikolett és társai felsorakoztak az alakulótéren, egyszer csak az alezredes arra szólította fel a lányt, hogy lépjen ki, és menjen fel hozzá a pulpitusra. “Amikor meghallottam a nevemet, azonnal különböző gondolatok kezdtek el cikázni a fejemben. Vajon leszidnak? (…) Nagyon ideges voltam, és vártam, mi lesz. Amikor az alezredes elé értem, (..) azt mondta, hogy (…) mutassak be egy szabályos hátraarcot. (…) Megfordultam, és ott állt előttem Kornél virággal a kezében” – elevenítette fel a lánykérés pillanatait.

Nikolett természetesen igent mondott, az esküvőt jövőre tervezik.

A szerelmesek amúgy a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon teljesítenek szolgálatot, és Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendészeti szakán szeretnének továbbtanulni.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top