nlc.hu
Életmód
Utasával együtt lopott autót, pedig még jogsija sem volt

Nem vette észre, hogy egy gyerekkel együtt lopta el az autót

Lecsapott a karma: egyből balesetezett a megfújt járművel.
kocsilopás,

Utasával együtt lopott autót Romániában egy 19 éves fiatalember, majd balesetet okozott, ráadásul jogosítványa sem volt – írja a foter.ro. A fiatalember olyan pechesen fújt meg egy autót Craiován, hogy fel se tűnt neki, egy 12 éves is benne tartózkodik.

A kocsitolvaj azonban nem jutott messzire. Egy kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, felborult, majd egy közlekedési lámpának ütközött. A balesetben a 3 bűncselekményt is elkövető tolvaj – aki ellen lopás, jogsi nélküli autóvezetés és testi sértés miatt indítottak büntetőeljárást -, valamint az utasa is megsérült.

Három éve idehaza is történt egy hasonló eset, akkor a benne ülő pizzafutárral együtt lopták el az autót. A futár éppen megrendelést teljesített, így nyitva hagyta a kocsiajtót,  a tolvaj pedig egyszerűen beugrott az autóba és a gázra taposott. Ám mielőtt el tudott volna indul a járművel, a futárnak sikerült még beülnie mellé. Menet közben azonban dulakodni kezdtek, végül egy ház falának ütköztek. A 31 éves tolvaj ugyan megpróbált elmenekülni, a rendőrök azonban elfogták. A pizzafutárt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top