nlc.hu
Életmód
Mire felébredt a műtőasztalon, férfiből nő lett

Mire felébredt a műtőasztalon, férfiből nő lett – sokkot kapott a 20 éves indiai fiatal

Szerinte tőrbe csalták. Most azonban feleségül akarják venni.

Egy 20 éves indiai fiatalember azt állítja, rávették, hogy kórházba menjen, ahol azonban elaltatták az orvosok, és mire felébredt, azt közölték vele, hogy már nem férfi, hanem nő. Mudzsahid azt mondta a hatóságoknak, hogy egy rosszakarója, Omprakash elhitette vele, hogy súlyos betegségben szenved, majd felajánlotta, hogy kórházba viszi kezelésre. Ám rövidebbel a megérkezése után elaltatták és nemátalakító műtétet hajtottak végre rajta a beleegyezése nélkül. A pórul járt fiatal szerint az orvoscsapat is összejátszott Omprakash-sal, aki feleségül akarja őt venni, hogy megkaparintsa a családja földjét.

Ő hozott ide, a kórházba, másnap reggel megműtöttek. Amikor magamhoz tértem, azt mondták, hogy fiúból lány lettem” – nyilatkozta zokogva Mudzsahid a helyi tévécsatornának. „Amikor felébredtem, Omprakash azt mondta, hogy most nő vagyok, Laknauba visz, hogy feleségül vegyen. Megfenyegetett, hogy megöli az apámat, ha ellenállok” – panaszolta.

Mudzsahid a műtét után - Forrás: YouTube / Crime Tak - videó

Mudzsahid a műtét után – Forrás: YouTube / Crime Tak – videó

A 20 éves férfi azt állítja, hogy Omprakash folyamatosan zaklatta őt az elmúlt két évben, mivel fájt a foga a családja földjére. A megdöbbentő tettével – azzal, hogy nővé operáltatta Mudzsahidot a tudta nélkül – pedig azt akarta elérni, hogy nőül kényszerítse magához azért, hogy immár legálisan hozzájuthasson az áhított birtokhoz.

A kórházban azonban azt nyilatkozták az orvosok, hogy önként feküdt kés alá a fiatalember.

Mudzsahid állításai alapján a rendőrség vizsgálatot indított, és letartóztatta Omprakasht, aki továbbra is tagadja a vádakat. A kórházi személyzetet is kihallgatják, de sok részletet még tisztázni kell az ügyben, például azt is, hogy Mudzsahid miért ment kórházba egy olyan férfival, aki – állítása szerint – évek óta zaklatta őt.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top