nlc.hu
Életmód
DNS-teszt után derült ki, hogy lefeküdt a féltestvérével

DNS-teszt után derült ki, hogy lefeküdt a féltestvérével

A nő felnőttként tudta meg, hogy van legalább 22 féltestvére, és egyikükkel járt és szexelt a középiskolában.
Egy nő otthoni DNS-tesztet bont ki

Egy amerikai nő egyetlen testvérrel nőtt fel, de aztán kiderült, legalább 22 féltestvére van, egyikükkel randizott és le is feküdt – írja a Sun

A most 39 éves Victoria Hill azután fedezte fel a sötét titkot, hogy egészségügyi problémái voltak, és vásárolt egy otthoni DNS-tesztet. Az eredményekből kiderült, hogy nem az a férfi a biológiai apja, akit annak hitt: a mesterséges megtermékenyítés során az orvos a saját spermáját használta fel Victoria édesanyjának tudta nélkül.

De nem csak Victoria anyukája, a jelenleg 72 éves Maralee az egyetlen áldozata a most 85 éves Burton Caldwell nevű orvosnak. Nyomozása során Victoria több mint 22 féltestvérrel vette fel a kapcsolatot, de még többen lehetnek. Ám a legsokkolóbb felfedezés az volt, hogy az egyik féltestvérével a középiskolában jártak, és le is feküdtek egymással.

„Szörnyen éreztem magam, amikor rájöttem, hogy lefeküdtem a féltestvéremmel! – mondta a nő. – Hálás lehetek, hogy soha nem házasodtunk össze, és nem születtek gyerekeink” – tette hozzá.

A DNS-vizsgálatok megjelenésével több mint 40 olyan nőgyógyász bukott le csak Amerikában, aki a saját spermát használta fel a donoroké helyett. Az Apánk című dokumentumfilm „főgonosza”, Donald Cline az egyik „legtermékenyebb” volt. A film megjelenése idején 94 emberről lehet tudni, hogy a férfi az apjuk, és ez a szám folyamatosan nő.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Science Photo Library via AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top