nlc.hu
Életmód
Pálffy István mindennapjai

Ezzel foglalkozik a tévézéstől visszavonult Pálffy István

Pálffy István elárulta, mivel foglalkozik most.

Pálffy István tavaly nyáron 13 év után tért vissza a képernyőre, de a Hír TV-nél töltött első munkanapján rögtön tett egy olyan kijelentést a Napi Aktuális című műsorban, hogy „bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké”. Ezután azonnali hatállyal elbocsátották – írja a 24.hu.

Ezzel foglalkozik a tévézéstől visszavonult Pálffy István

(Fotó: press.tv2.hu TV2 /)

A Blikk felkereste az egykori tévést, aki évek óta polgárőrként dolgozik Balatonkenesén, de szeretett volna önkéntes tartalékos lenni a Magyar Honvédségnél, ami nem jött össze neki.

“Tudtam, hogy milyen vizsgálatok várnak rám, de azt nem, hogy ez mennyi időt vesz igénybe. Felkerestem a Veszprém vármegyei parancsnokságot, ahol az alezredes parancsnok tájékoztatott, hogy többek között orvosi, alkalmassági, pszichológiai vizsgálatokon és egy felkészítő táboron is részt kell vennem, és mire a menetrend végére érek, nagyjából kilenc hónap telik el” – mondta Pálffy, aki novemberben tölti be a nyugdíjkorhatárt, vagyis a 65 évet, emiatt végül nem vágott bele a felvételi folyamatba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top