nlc.hu
Életmód
Sztárbox: Schobert Lara megszállottan edz

Sztárbox: Schobert Lara megszállottan edz

Schobert Lara egyértelműen a győzelemre hajt.

Schobert Lara is megméretteti magát a Sztárbox idei évadában. A fiatal lány nagyon elszánt, ugyanis ahhoz, hogy a legjobb edzővel dolgozhasson együtt, napi több órát utazik, illetve keményen edz – írja a Blikk.

Sztárbox: Schobert Lara megszállottan edz

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

“Szeretném nektek bemutatni a legjobb edzőt! Dobrádi Zsoltot, akinek már most nagyon hálás vagyok és rengeteg mindent köszönhetek. Főleg azt, hogy megadta a bizalmát a közös munkához. Én annyit ígértem meg neki, hogy mindent meg fogok tenni a győzelem érdekében, legyen bármi…..Jól látjátok! Szentendréről az Érdi Box Klubba járok, ami nekem pontosan 1 óra vezetést vesz igénybe minden egyes nap, tehát amikor napi 2 edzésem van, összesen 4 órát vezetek. Csak ennyire vagyok megszállott” – írta Lara közösségi oldalára, aki korábban azt is elárulta, hogy szeret pofonokat kapni, és adni is.

Mint kiderült, sérülésből sem szenved hiányt, ugyanis a napokban futás közben kibicsaklott a bokája. Szerencsére már talpra is állt, de ettől függetlenül vigyáznia kell vele még egy ideig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top