nlc.hu
Életmód
Kanye West felesége gyakorlatilag pucéran éttermezett

Ezt már csak viccből hívják ruhának: Kanye West felesége gyakorlatilag pucér volt (18+)

Meddig lehet ezt még fokozni? Kanye West felesége, Bianca Censori már eddig is sportot űzött a pucérruhákból. Most épp egy olasz étterem vacsorájához öltözött fel megkérdőjelezhető módon, már ha ezt felöltözésnek lehet nevezni…
Bianca Censori

Ha a pucérruhás trend így folytatódik, lassan eljutunk majd arra a pontra, amikor a hírességek már tényleg szó szerint egy szál semmiben járnak-kelnek az utcákon. A műfaj királynője Biance Censori, Kanye West felesége, aki most egy közös éttermi vacsorához vette fel a nagy semmit – írja a Blikk.

Kaney West és Bianca Censori
Megnézem
Összes kép (3)

A Santa Monicaban található Giorgia Baldi étterem környéke természetesen azonnal megtelt paparazzikkal, amint a házaspár megjelent, és nem is kellett csalódniuk, volt mit fotózni. Censori kebleit egyedül egy áttetsző anyag fedte, és a ruha alsó része sem nevezhető többnek fehérneműnél.

Kanye West eldicsekedett már azzal, hogy gyakorlatilag ő a 29 éves felesége személyi stylistja, szóval Censori megjelenése lehet, hogy inkább a férje ízlését „dicséri”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top