nlc.hu
Életmód
61 év után került elő egy elveszett jegygyűrű egy családi farmon

61 év után került elő egy elveszett jegygyűrű egy családi farmon

Szinte mesébe illő, ami a feleséggel történt, miután férje elhunyt, és a családi farmon készítették számára a sírhelyet.

Egy kentuckyi családdal valódi csoda történt, amikor több mint hat évtizeddel az esküvő után megtalálták az elveszettnek hitt jegygyűrűt a családi farmon. Barbara Gregory férje, Glenn, mindössze két hónappal az esküvőjük után, 1963-ban veszítette el az ékszert, méghozzá egy fiatal facsemete közelében, melyet mézesheteikről való hazatérésük után ültettek el. Annak ellenére, hogy hosszas keresgélésbe kezdtek, a gyűrű soha nem került elő, Glenn Gregory pedig 2023 decemberében elhunyt, és a farmon helyezték örök nyugalomra.

Az ékszer akkor került elő, amikor a sírkő elhelyezésének munkálatai zajlottak a kertben. Az alkalmazott, akit megbíztak a feladattal, az azóta nagyra nőtt fa mellett vett észre valamit, amin megcsillant a nap.

„Az esélye mindennek? Egy a millióhoz. Mintha tűt keresnénk a szénakazalban. Isten útjai kifürkészhetetlenek!” – mondta a feleség, és azt is elmesélte, hogy az első eset után férje egy másik gyűrűt is elveszített az évek alatt, a harmadikat pedig, mely végül utolsó pillanatáig az ujján maradt, nem kísérte el őt a sírba. „Nem küldtem el vele. Gondoltam, hátha elveszíti útban a menny felé” – magyarázta humorosan az özvegy.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top